Već nam je 2 godine i još se držimo...

Sjećate li se našega početka?
Sjećate li se uopće dana kada ste nas prvi puta posjetili? - Vjerojatno ne.

No, mi se sjećamo toga dana kada smo krenuli s radom, a kao što vidite, još uvijek smo tu, da vas oraspoložimo, rastužimo, ali i iznenadimo, ovisno o kojom se prilici radilo.


Da, ostarjeli smo pune 2 godine, no osjećamo se kao onoga dana kada smo krenuli u ovaj posao - napunjeni entuzijazmom i posebice, ljubavlju za onime što radimo, jer nas je upravo i ona cijelo vrijeme vodila svojom punom snagom...


Vodili smo vas kroz tmurne trenutke bračne razdvojenosti i izgubljenih ljubavi, ali i dokazivali vam da prava ljubav itekako postoji i uvodili vas u mladenačke vragolije.

Uvijek smo bili tu za vas, a i nastavit ćemo biti.

Proširili smo obzore, pa smo tako otvorili stranicu na poznatim društvenim mrežama kao što je Facebook i Twitter, a upoznavali ste se i s našim radom preko poznatog video servisa Youtube.




Uspjeli smo. Sada to možemo bezbrižno izjaviti. Otvorili ste nam se, slali svoje pjesme koje smo mi bez uvjetovanja objavljivali te nam slali svoje pozdrave i razmišljanja.


Preko 200 nas je ljudi na Facebooku podržalo i odlučilo nas pratiti, a broj pregleda na Youtubeu od preko 25 000 nam govori da su vam se ili svidjeli naši promotivni videozapisi, ili da ste pak bili marljivi u potrazi za ljubavnim pjesmama, pa tako stigli do nas.

Objavili smo preko 70 ljubavnih pjesama, mijenjali dizajn i dodavali sve više značajki kako bi vam olakšali pregled i dali veliki niz opcija u radu s pjesmama.


Dok smo radili, učili smo, i to od vas - vaših poruka, komentara, i svako smo vaše razmišljanje uzimali u obzir i o njima promišljali, jer vi ste jedini razlog zbog kojega smo mi i nakon 2 godine - ovdje.



Stoga, nadamo se da ćete nas i dalje posjećivati, a mi ćemo se pobrinuti da još dugo, dugo godina, ostanemo u radu.

Jer, vi ste naš pokretač, snaga koja nas vodi u daljnje izazove putem ljubavnih pjesama.



Vaše,
Ljubavne pjesme

Gabriela Montana

Iskusna blogerica koja uz sve svoje obveze te svakidašnje negodovštine uspijeva i održavati ovaj blog za zaljubljene te one koji se tako osjećaju.